Brandvæsenets Bjergklub

Medlem af Brandvæsenets Idrætsforening

 

Brandvæsenets Bjergklub er en underafdeling af Brandvæsenets Idrætsforening og beskæftiger sig med alt indenfor friluftsliv. Brandvæsenets Bjergklub er en klub hvor vi laver mange forskellige aktiviteter. Fælles for disse er, at det foregår udendørs og at der skal være plads til alle.

Det betyder ikke noget hvor meget erfaring man har, eller hvor dygtig man er, det overordnede er at man hygger sig og hvem ved, måske får flyttet nogle grænser!

                 

Brandvæsenets Bjergklub er medlem af Klatreforbundet, hvilket betyder at klubbens medlemmer har mulighed for at tilmelde sig deres kurser, samt at benytte sig af de tilbud som Klatreforbundet tilbyder.

 

I klubben kan vi bl.a. tilbyde weekend klatreture til Sverige, hvor vi f.eks. klatrer på nogle af Kullens mange ruter, endags ture til lokale klatreklubber, klatring på væg (udendørs væg på Frederiksberg), kano og kajakture til nogle af sydsveriges flotte søer og selvfølgelig også ture langs de danske kyster. I vinter halvåret holder vi klubaftner, hvor der f.eks. kunne være foredrag, kurser eller filmaftner på programmet.

 

En gang om året er der en stor tur. Gennem årene har denne tur bl.a. gået til Kebnekaise (2111m) i Sverige, Jabel Toubkal (4167m) i Marroko, en adventuretur i Norge, alpine ture i Frankrig, samt vi har gået den nordlige del af GR 20 på Korsika.

 

Derudover har man selvfølgelig selv mulighed, for at komme med forslag til eller deltage i øvrige ture/arrangementer.